دانلود پیشینه تحقیق گرافولوژی
دانلود پیشینه تحقیق  گرافولوژی

دانلود پیشینه تحقیق

گرافولوژی

بصورت فایل ورد

تعداد صفحات: 13

در زیر بخشهایی از فایل دانلودی را مشاهده میفرمایید:

مبانی نظری و پیشینه تحقیق


در این فصل پارامترهایی که در گرافولوژی استفاده می­شوند به همراه مثال ارائه می­گردد. در ضمن از آنجایی که خط­شناسان باید در مورد خصوصیات روانشناختی افراد آگاهی داشته باشند، در این فصل بطور خلاصه گروه­های خلق و خوی و یا طبایع مردمی مورد مطالعه قرار می­گیرد و نهایتاً به بررسی کارهای قبلی در زمینه گرافولوژی به کمک کامپیوتر می­پردازیم.

2-1 مبانی نظری تحقیق

خط شناسی علمی را ((گرافولوژی)) می­نامند و منظور علم و یا فنی است که با مطالعه خط یک فرد، شخصیت و یا خلق و خوی و یا چگونگی روان او را، می­توان تشخیص داد. بررسی یا امتحان یک نوشته (یک خط) علاوه بر جنبه علمی و تحقیقی آن، در بیشتر موارد، انگیزه­ای دارد. یک خط شناس مانند صیادی است که به شکار علایم و نشانه­ها می­رود. هیچ دو دستخطی مثل اثر انگشت، دقیقا یکسان نیستند. دستخط هر کس، یگانه و منحصر به فرد است. الگو­های نوشتاری هیچکس با کس دیگر به هیچ وجه مطابقت ندارد. اسلوب نوشتن هرچه باشد، نسخ یانستعلیق، کتابی یا چاپی و یا بر اساس سرمشق‌های خوشنویسی، نویسنده برحسب خلق و خوی و یا طبع و سرشت خود، کم کم از آن دور می‌شود. خلق و خوی یک فرد در ((من)) که وی به هنگام صحبت بکار می­رود خلاصه می­شود و آن ثمره سخت پیچیده­ای است که از میراث ها و عوامل فیزیولوژی، قبل و بعد از تولد و همچنین تجربه­ها، دانش آموزی­ها و دانش اندوزی­ها در او به وجود آمده است. یک خط شناس برای راه­یابی و پیشبرد کار خود باید به خواص اصلی خلق و خوی و قوانینی که آنها را بهم مربوط می­سازد، علم داشته باشد.

سه نوع گروه بندی که امروز مورد استفاده در خط شناسی می­باشد به شرح زیر می­باشد:

  1. طبقه بندی بقراط
  2. طبقه بندی مکتب ((هلندی- فرانسوی))
  3. گروه های روانشناسی که توسط ((یونگ)) ارائه شده است
  1. طبقه بندی بقراط:

قدیمی­ها خون را ترکیبی از چهار خلط می­دانستند و طبایع بشر را بر حسب تسلط یا برتری یکی از آن چهار خلط در خون طبقه بندی می­کردند. این چهار گروه عبارتند از:

الف: تسلط صفرای سبز یا صفراوی مزاج ها: این افراد مردمانی با اراده، با انرژی، مقاوم، با شهامت، پیگیر، بلند پرواز و سختگیر برای خود و سایرین هستند.

ب: عصبی مزاج ها: بیش از اندازه حساس و بیش از حد تاثیر پذیرند.

ج: دموی مزاج ها: مردمانی با چهره ای گشاده، خوش خوی، خوش بین، خوش حال، خوش رفتار و پر تحرک می­باشند.

د: لنفاوی مزاج ها: افراد این گروه معمولا دارای حرکاتی کند و بیانی یکنواخت اند، دیر تصمیم می­گیرند، حساسیت آنها قوی نیست و تحرک چندانی ندارند .

خلق و خوی افراد به ندرت با یکی از حالات ذکر شده، بطور کامل، تطبیق می­کند. معمولا شدت یکی از این طبایع به وسیله سه تای دیگر تا اندازه ای تعدیل و تصیح می­شود.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

rad485_1546872903_10737_3266_1232.zip0.10 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 90,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت